Kontakt

KOREA KLUBBEN
c/o Cecilie Hedegaard-Elmsted
Kanslergade 11, 2.th
5000 Odense C
Danmark
 

Skriv til: forperson@koreaklubben.dk
   
CVR-nr. / VAT No.: DK 30864093
   
Bankoplysninger:
Bank: Danske Bank
Registreringsnummer: 1551
Kontonummer: 000 268 8808
   
IBAN no.: DK5530000002688808
SWIFT: DABADKKK

 

 

 

Hvem er vi?

Korea Klubben er en forening for koreanske adopterede. Som koreanske adopterede har vi adoption til fælles; vi er født i Korea og opvokset i Danmark. Det giver os et fælles udgangspunkt for at udveksle erfaringer med afsæt i begge lande.

Vi skaber kontakt mellem koreanske adopterede og rådgiver adopterede, deres familier og adoptionsprofessionelle. Samtidig ønsker vi at fungere som ambassadører for Korea i Danmark og for Danmark i Korea.

Foreningen tilbyder en lang række arrangementer, som omfatter sociale, kulturelle og adoptionsrelaterede aktiviteter. Vi afholder medlemsmiddage, foredrag og workshops, kulturrejser til Korea og internationale events.

Foreningen blev grundlagt i 1990 som en uafhængig, non-profit forening baseret pĂĄ frivilligt arbejde. Vi er en af de ældste og største foreninger af sin slags med omkring 500 medlemmer og støttemedlemmer.

Korea Klubben er medstifter af det internationale netværk IKAA – International Korean Adoptee Associations. IKAA bestĂĄr af en række foreninger for koreanske adopterede fra Europa og USA.

Som en del af Korea Klubbens løbende virke, samarbejder vi med individer og andre foreninger, når og hvis foreningens interesser er sammenfaldende eller overlapper.

Presse

Vi deler gerne vores viden og erfaringer i Korea Klubben og stĂĄr derfor til rĂĄdighed, hvis du har spørgsmĂĄl om foreningen, ønsker  interview, input til artikler m.m.

Vedtægter

Her kan du læse vores vedtægter.