Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.
Kære Chingu’er

Så er det igen blevet tid til søndagsfrokost i Aarhus den 19. februar. kl. 12:30.

Da vi er så uheldige, at det ikke er til at opstøve koreansk mad i denne by uden selv at lave det, forsøger vi denne gang et nyt koncept. Det koster 50,- at deltage, man medbringer selv sine egne drikkevarer (hvis man vil have andet end vand fra hanen) og hjælper efterfølgende med oprydningen. For 50’eren får man et simpelt koreansk måltid lavet af undertegnede. Betaling sker via mobilepay eller kontant til undertegnede.
 
Søndagsfrokost er et uformelt medlemstræf, hvor potentielle nye medlemmer også er meget velkomne til at deltage. Det er en oplagt mulighed for at møde både nye og gamle medlemmer og finde ud af hvad Korea Klubben er for noget og hvilke arrangementer vi tilbyder. Søndagsfrokosten vil finde sted den 3. søndag i hver måned – denne gang på Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C. Døren vil være låst, så der vil stå én ved indgangen og lukke jer ind. Er der dog ikke nogen at se skal I ikke ringe på klokken (det forstyrrer de andre foreninger i huset), men ring i stedet til undertegnede på 61307696.
 
Tilmelding til søndagsfrokost skal ske til undertegnede på mail til amk@koreaklubben.dk eller sms til 61307696 senest midnat fredagen forinden.

Glæder mig til vi ses ^^

Bedste hilsener

Korea Klubben
Anne Mee Kalvig 
Bestyrelsesmedlem | Kontaktperson i Aarhus

Go to Top