Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom til særarrangement for KoreaKlubben i Kunsthal Aarhus, J. M. Mørks Gade 13, 8000 Aarhus

I anledning af 60-årsjubilæet for diplomatiske forbindelser mellem Danmark og Sydkorea er 2019 officielt udnævnt som fælles kulturår for vores to lande. Kunsthal Aarhus fik æren at stå for den officielle kulturårsåbning i Danmark, som fandt sted samtidig med ferniseringen på Kim Beoms udstilling: Water from Ganges River in the Cup Made with Newspaper from Congo

Tirsdag den 26. februar fra kl. 17.00-18.30 får vi en unik lejlighed for at høre om kunstneren Kim Beom og hans udstillede værker på Kunsthal Aarhus, samt Kunsthal Aarhus samarbejde med kunstneren og den Koreanske Ambassade.

Efter arrangement, kan vi evt. spise sammen på Kowloon.

Tilmelding senest søndag den 24. februar til Lemmy på lkj@changepilot.dk.

Soloudstillingen Water from Ganges River in the Cup Made with Newspaper from Congo i Kunsthal Aarhus indeholder en lang række værker af den sydkoreanske kunster Kim Beom (f. 1963) og kommer således omkring hele hans kunstneriske praksis. Kim er interesseret i, hvordan vi anskuer og opfatter verden, og i hvad der sker med forskellige genstande, når vores perspektiv forskubbes en anelse. Med simple, men alligevel radikale forskydninger af vores synsvinkel, stiller Kim spørgsmål til de måder, genkendelse er knyttet til det at se. Værkernes ord og titler er legende, og samtidig en afgørende del af værkerne. Gennem humoristiske ordspil og underspillet billedsprog peger Kims værker på samfundet og hverdagslivets mange absurditeter. Udstillingens titel – Water from Ganges River in the Cup Made with Newspaper from Congo – er et godt eksempel på Kims poetiske og komplekse verdensanskuelse. Alt er forbundet, og intet er, hvad det ser ud til at være. Udstillingen består af to dele. I galleri 2 og 3 udstilles primært værker, som Kim Beom skabte under et ophold på STPI Creative Workshop & Gallery, Singapore, i 2016-2017. I underetagens udstillingsrum, galleri 4 og 5, har Kim Beom omhyggeligt sammensat og installeret et udvalg af ældre malerier fra 1990’erne sammen med adskillige videoværker. Kim Beom blev uddannet på Seoul National University i 1980’erne, hvor han boede og forfinede sin kunstpraksis frem til 1997.

Go to Top