Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

FOREDRAG OG OPLÆSNING VED JOAN RANG CHRISTENSEN

OMKRING FLODEN HAN & ADOPTION HEALING
Korea Klubben har glæden af at være vært for endnu et arrangement med dramatiker, digter og Adoption Healing terapeut Joan Rang Christensen, der lige har udgivet sin debutdigtsamling Omkring Floden Han på forlaget Rebel With A Cause.

Arrangementet starter kl. 19 med foredrag og oplæsning. Her vil Joan læse op fra bogen og fortælle om tilblivelsen af bogens tekster, samt hvordan de forhandler nogle af de erfaringer og problematikker, vi kan opleve i livet som adopterede. Herefter vil Joan komme ind på arbejdet med Adoption Healing- terapien og give et mere generelt billede af de sammenfald, hun oplever i det terapeutiske arbejde med adopterede og deres familier. Efter en kort pause er der mulighed for at stille spørgsmål og dialog. Derefter er der mulighed for at købe og få signeret Omkring Floden Han. Arrangementet afsluttes kl. 21.

OM BOGEN:

OMKRING FLODEN HAN er en kraftfuld, rørende, humoristisk og nuanceret fortælling om eksistensen som transnationalt adopteret, om Koreakrigen og dens betydning for den transnationale adoptionspraksis, og om at formes i en østasiatisk krop i en hvid verden; uden historie og begyndelse. Og ude af stand til at glemme. I bogen forenes verdenshistorie og international politik med dybe eksistentialistiske spørgsmål og den splittelse, som krig og adoption har frembragt i både mennesker og land. Omkring Floden Han er hendes debut som digter.

OM FOREDRAGSHOLDEREN:

Joan Rang Christensen er prisbelønnet dramatiker og har skrevet tekster til over 40 teater- og radiospilsproduktioner opført i Danmark, Tyskland, Sverige, England og USA. Hun er desuden stifter af Johns Teater, som laver teaterforestillinger baseret på principper for etnisk og kønsmæssig ligestilling og driver klinikken Adoption Healing Danmark, der som den eneste i Europa tilbyder terapeutisk bistand efter Adoption Healing-metoden, udviklet af Joe Soll (US) og som er særlig rettet til adopterede og familier, der har mistet børn til adoption.

Læs mere:
http://johnsteater.dk/about
https://www.facebook.com/Adoption-Healing-Danmark-460039317906371/

OMKRING FLODEN HAN – Digtsamling
Køb på https://rebelwithacause.dk

Pris for medlemmer: Kr. 100

Pris for ikke-medlemmer: Kr. 200

Køb billetter her.

Go to Top