Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lørdag den 4. maj 2019 afholder Korea Klubben koreansk madlavningskursus i Aarhus.

Arrangementet afholdes i hjemkundskabslokalerne på Hasle Skole (Herredsvej 15, 8210 Aarhus V) og starter kl. 10:30. Efter en forhåbentlig vellykket madlavning har vi fællesspisning, så alle kan få lov til at smage de forskellige retter. Arrangementet afsluttes om eftermiddagen med fælles oprydning og opvask.

Der er begrænset med pladser på madlavningskurset. Børn er velkomne til at deltage, men skal betale for deltagelse på lige fod med alle andre. Medlemmer af Korea Klubben har fortrinsret på deltagelse, så deltagelse for ikke-medlemmer vil først sættes til salg to uger før arrangementet.

Prisen er 170,- for medlemmer af Korea Klubben (prisen er inkl. gebyr – angiv medlemsnummer og husk et medlemskab gælder for hele husstanden) og 255,- for ikke-medlemmer (prisen er ekskl. gebyr). Sidste frist for tilmelding er søndag den 28. april 2019.

Drikkevarer skal man selv medbringe, hvis man vil have andet end vand fra hanen. Kan man ikke holde sulten hen helt indtil fællesspisningen, er det måske også en god idé at medbringe en lille snack, men man skal nok blive rigeligt mæt senere.

Køkkenet er som de fleste skolekøkkener, så jeg anbefaler at man selv medbringer en god knive i komfortabel størrelse. En god pande vil heller ikke være en dum idé. Medbring et viskestykke og eventuelt nogle beholdere til at tage rester med hjem i.

Ved tilmelding skal man samtidig vælge, hvad man gerne vil lave. Jeg har sammensat nogle forskellige valgmuligheder – så er der forhåbentlig noget nyt at lære for alle, samtidig med at vi kan få et alsidigt bord til fællesspisningen. Der tages forbehold for ændringer i de forskellige menuer i tilfælde af, det ikke er til at skaffe de rette ingredienser.

Læs mere og køb din billet på billetto.

Go to Top