Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hej du!

Du går sikkert og tænker at Counterstrike kun er for blege teenagere med trang til cola og chips. Men hey vi er altså også en hel flok blege voksne adopterede med trang til cola og chips der gennem det sidste års tid har samledes om spillet. Flere gange ugentlig er der blevet arrangeret kampe hvor vi har spillet både mod andre men også mod hinanden når der har været nok.
Nu vil Koreaklubben gerne prøve at arrangere en turnering for adopterede, i første omgang måske bare en kamp mellem øst og vest Danmark og på sigt en kamp mod et andet land i Counterstrike. Meld dig derfor på banen også selvom du er nybegynder. Vi spiller hver mandag fra 19-ish og nogle timer frem. Vi har en messenger chat man kan blive en del af samt en steam channel.

Hvis du er interesseret eller du har nogle blege teenagerbørn med trang til cola og chips så meld jer på banen så vi kan få stablet en kamp på benene.

Det er Korea Klubben, der arrangerer kampen. Men KADs CS:GO messenger chat og Steam channel er for alle adopterede.

Hvem: Medlemmer af Korea Klubben, familiemedlemmer og venner til medlemmer af Korea Klubben og alle adopterede fra Korea. Tilmelding foregår efter først til mølle princippet. Der er plads til 10 deltagere.
Pris: Gratis at deltage
Hvor: Online på Zoom (link vil blive sendt til deltagerne efter deadline) og online på CS:GO
Hvornår: Mandag 19. april kl. 19-22
Tilmelding: NemTilmeld – https://koreaklubben.nemtilmeld.dk/23/
Frist for tilmelding: Fredag 16. april kl. 12.00

Vi mødes alle på Zoom først og organiserer aftenens match, derefter vil vi joine Discord og spilserveren (Popflash).
Det er derfor et krav, at du har oprettet en konto på Discord inden spilaftenen og joiner KK CSGO Discord channel: https://discord.gg/NmdUadYu
Det er vigtigt, at du har velfungerende gamer headset i forhold til kommunikationen med dine 4 team mates.

Go to Top