Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Korea Klubbens Efterårslejr har i flere år fundet sted på Strib Idrætsefterskole, som ligger dejligt med udsigt til Lillebælt. Også i år finder efterårslejren sted på Strib Idrætsefterskole og udsigten er stadig ligeså skøn, dog er de resterende omgivelser knapt så hyggelige og indbydende som de plejer at være. Det har nemlig desværre vist sig, at renoveringen af skolens hovedbygning er mere omfattende end først antaget.

Efterårslejrens planlægningsteam og Korea Klubbens bestyrelse beklager meget situationen, at det er kommet på vores radar så sent og at I derfor først får oplysning herom i skrivende stund. Håndværkerne har endnu en arbejdsuge inden efterårslejren rykker ind, men det er klart, at det er begrænset, hvad de kan nå at gøre færdigt på én uge. Efterårslejrens planlægningsteam og bestyrelsen har derfor besluttet, at alle tilmeldte skal have muligheden for at melde fra og få deres penge refunderet, i så fald de ønsker det givet de nye omstændigheder.

Det er ‘kun’ hovedbygningen, som er under renovation – bygningen med idrætshallen er der ikke rørt ved og det samme for køkkenet. Så der bliver stadig masser af lækker mad og vejret tegner til at blive godt, så der bliver formentlig rig mulighed for at nyde den dejlige natur og ellers få fyret noget energi af i den flotte idrætshal. Og det de fleste kommer for er jo alligevel det fantastiske selskab med en masse skønne mennesker.

Skulle du have ændret mening og ønsker du alligevel ikke at deltage på årets efterårslejr, giv da besked på mail til Glenn (glennsungmin@hotmail.com) senest onsdag den 10. oktober 2018 kl. 12 middag. Har han ikke hørt fra dig inden da, antages det, at du (og evt. andre tilmeldte under samme navn) stadig deltager på årets efterårslejr.
Tilmeldte som vælger ikke at deltage på årets efterårslejr og rettidigt har givet besked herom, vil få deres penge returneret inden udgangen af oktober. Deltagere på årets efterårslejr vil efterfølgende modtage en kompensation for de ændrede forhold på lejren – størrelsen på beløbet er dog endnu ikke fastsat.

Vi beklager endnu engang for situationen og håber på jeres forståelse.

Bedste hilsner
Glenn (Efterårslejrens planlægningsteam)
& Korea Klubbens bestyrelse

Tag dig selv og dine venner / familie med og lad os få en fantastisk weekend sammen i Strib, Middelfart under naturskønne omgivelser. 

Programmet er under udarbejdelse, så har du en god idé til programmet eller du har lyst til at hjælpe til og gøre programmet endnu bedre, så kontakt arrangøren som i år er Glenn K. Nielsen.

Du kan tilmelde for to overnatninger, en overnatning eller en enkelt dag. Priserne er som følger:

To overnatninger. Weekend
Medlem: 500 kr. 
Gæst: 750 kr. + gebyr
Børn 5-15 år: 300 kr. 

En overnatning. Fredag/lørdag eller lørdag/søndag
Medlem: 400 kr.
Gæst: 600 kr. + gebyr
Børn 5-15 år: 250 kr. 

En enkelt dag.
Medlem: 250 kr. 
Gæst: 375 kr. + gebyr
Børn 5-15 år: 100 kr.

Børn under 5 år er gratis.

Tilmelding og betaling via billetto: https://billetto.dk/e/korea-klubbens-efterarslejr-2018-billetter-306530

Sidste frist for tilmelding er den 1. oktober 2018.


“Korea Klubbens “Tillids BAR” glæder sig til at se jer på efterårslejren… ❤
 
Vil du give en hånd med, så skriv til Camilla ~^^
 
Drikkekort kan købes i forsalg frem til den 5. oktober 2018.
 
Alm Drikkekort kan købes både i forsalg og på efterårslejren.
Alm Drikkekort er til drikkevarer både med og uden alkohol. Drikkevarer inkluderer øl & vand, juice og børnecider (1 klip), vin og special øl (2 klip), drinks (2-3 klip).
10 klip: 100,- krI år vil vi lave et lille bar-event, med en unik drinksmenu til lørdag aften. “Exclusively selected af KK baren”
Drinksmenuen vil være med alkohol og derfor voksendrinks.
– KUN i forsalg!
Unika pris for 5 luksusdrinks: 100,- kr.
 
Soju sælges på lejren til 80,- pr. flaske og to for 150,-
 
Ved køb i forsalg betal via MobilePay til
Camilla Shin Jensen
Tlf. 20761330
 
Ved køb af Alm Drikkekort til 100,- kr. skriv antal og
“10 klip”
 
Ved køb af drinksmenukort til 100,- kr. skriv antal og
“Drinksmenu”
 
(Har man ikke MobilePay kan man på forhånd aftale at betale kontant på lejren – send mail til Camilla.)

Go to Top