Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

I samarbejde med den svensk-koreanske rejsearrangør Meari Travel arrangerer Korea Klubben i uge 41-42, 2018 endnu en Kultur-grupperejse til Korea henvendt til adopterede, adopterede med familie og adoptivfamilier.

Det unikke rejseprogram er specielt udarbejdet til Korea Klubben og lægger vægt på at vise mange forskellige sider af Korea: kultur, natur, historie, mad, lokale traditioner og skikke. Derudover vil der være god tid til at opleve Seoul på nært hold, både seværdigheder, shopping og storbyliv. Rejseprogrammet er familievenligt.

– Koreansk guide og dansk rejseleder
– Egen bus under rundrejse i Korea
– Kvalitets-indkvartering (inkl. morgenmad) bl.a. 5-stjernet strandhotel, traditionelt koreansk hus, tempel, familiehotel og ferielejlighed
– Gruppe på max. 25 deltagere (min. 15)

Aktiviteter inkluderer bl.a. ture til nogle af de mest berømte koreanske seværdigheder, forskellige shows, møde med koreansk skoleklasse, tempelophold og skønne naturoplevelser. Der vil også være mulighed for at besøge HOLT eller KSS.

Få mere information på infomødet søndag, den 26. november 2017, hvor Rejseteamet vil præsentere det vejledende program for 2018 og vise billeder fra tidligere Kulturrejser. Børn er velkommen til også at deltage :).

Mødet er åbent for alle og er helt uforpligtende.

Tilmelding til infomøde senest 21. november 2017: kulturrejse@koreaklubben.dk

Vi glæder os til at se Jer!
Lisette, Ditte & Per

Sted:
Dokk 1 (Undervisningslokalet)
Hack Kampmanns Plads 2
8000 Århus
Kl. 11.30 – 13.30

Go to Top