Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mandag den 9. september 2019 kl. 17.00 starter der igen en hygge-komsammen i Hammel. Der er et deltager antal på max 11 personer.

Vi spiser sammen og hygger.
Som regel tager alle en ret med hver. Det sker nogle køber en ret eller en kage eller dessert, og tager med. Drikkevarer gives af Korea Klubben og begivenheden er derfor kun åben for medlemmer.

Det kan ske, at der er én som ikke har tid eller overskud til at lave noget, så kan vedkommende bare aftale, at betale noget til det en af de andre laver. Uanset hvad så finder vi en løsning, så I kan komme med, hvis I har lyst :-)

Nogen gange er der en film, eller andet vi har arrangeret til aftenen, men oftest “bare” hygge-snak og hygge-spisning :-)

I er velkommen til at komme med forslag til et tema.

Husk at tilmelde jer via mail til hein@koreaklubben.dk. Med fulde navn og medlemsnummer i mailen. I er først endelig tilmeldt, når I er tilføjet fælles tråden til arrangementet i messenger og/eller har fået besked herom. Adresse fås ved gennemført tilmelding.

Da det sker, at der er flere der ønsker at tilmelde sig, end der er pladser til, så skriv endelig til mig, hvis I vil på venteliste, så skriver jeg til jer hvis der bliver en plads ledig, eller hvis I ellers skulle have spørgsmål.

Håber vi ses :-)
Kh Heidi :-)

Go to Top