Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kan du også nikke genkendende til at vokse op og have svært ved at danne din identitet, fordi du inderst inde føler dig lyshåret og langbenet, selvom du er 157 cm høj og ligner en koreaner?
Kom og lyt med, når Gitte fortæller om, hvordan hun har fundet vejen ud af usikkerhed, ensomhed og tilknytningsproblemer, og hvordan hun har lært at leve med de udfordringer, der følger med det at være adopteret fra Korea.
Hendes budskab er, at man ikke behøver at gå på kompromis med sit liv. Man behøver ikke at distancere sig fra sine følelser. Man kan lykkes i at nedbryde sit værn.
Som hun selv siger: Jeg føler, jeg er blevet mig!

Gitte Mose:
Som adopteret har jeg gennem min opvækst hos mine hvide forældre haft nogle udfordringer.
Jeg havde ingen at spejle mig i, var usikker på mig selv og tog afstand fra at være adopteret.
Disse udfordringer har jeg haft svært ved at placere følelsesmæssigt. Problemerne eskalerede især, da jeg fik min ældste datter. På daværende tidspunkt var jeg ikke bevidst om, hvilke psykiske udfordringer, der følger de fleste adopterede, og jeg vidste ikke, hvor jeg skulle søge hjælp – på trods af flere samtaler med psykologer.

Efter foredraget vil der være mulighed for at stille spørgsmål.

Det er gratis for medlemmer af Korea Klubben at deltage, tilmelding er dog nødvendig. Send en mail til che@koreaklubben.dk med navn og medlemsnummer.
Er du ikke medlem af Korea Klubben, er billetprisen 40 kr. Beløbet overføres til 50111130 med teksten: Foredrag 1602. Du vil modtage bekræftelse på tilmelding på SMS.
Tilmeldingsfrist: 10. februar

Go to Top