korean-home-food-bulgogi-and-soup

Lørdag den 5. november afholder Korea Klubben madlavningskursus i Aarhus.

Arrangementet afholdes i hjemkundskabslokalerne på Tilst skole (Tåstumvænget 8, 8381 Tilst) og starter kl. 10:30. Efter en forhåbentlig vellykket madlavning har vi fællesspisning, så alle kan få lov til at smage de forskellige retter. Arrangementet afsluttes om eftermiddagen med fælles oprydning og opvask.

Madlavningskursus plejer at være vældig populært og der er begrænset med pladser (billetter udbydes først til vores medlemmer). Prisen er 150,- for medlemmer af Korea Klubben (angiv medlemsnummer og husk medlemskabet gælder hele husstanden) og 225,- for ikke-medlemmer (eventuelle billetter kan købes fra den 24. oktober). Billetter købes på https://billetto.dk/da/events/kkmadlavningskursus2016. Billetsalget slutter den 2. november.

Vi sørger for kaffe og te, andre drikkevarer skal man selv medbringe. Kan man ikke holde sulten hen helt indtil fællesspisningen, er det måske også en god idé at medbringe en lille snack, men man skal nok blive rigeligt mæt senere.

Køkkenet er formentlig som de fleste skolekøkkener, så kan man ikke nøjes med små urteknive (hvilket jeg ikke synes man kan) må man selv medbringe en god kniv i komfortabel størrelse. En god pande vil muligvis heller ikke være en dum idé.

Ved tilmeldelse skal man samtid vælge, hvad det er man gerne vil lave. Vi har lavet seks forskellige valgmuligheder af forskellige sammensætninger – så er der forhåbentlig noget nyt på menuen for alle samtidig med, at vi kan få et alsidigt bord til fællesspisningen.

Vi glæder os til at se jer!

Stefan & Anne Mee
Kontaktpersoner i Aarhus