2014-08-17 18.26.18

Hej Chingu’er

Så er det blevet forår og tid til endnu en søndagsfrokost. Vi mødes søndag den 20. marts kl. 12:30 og det vil endnu engang være på Le’s Restaurant (Skt. Knuds Torv 1, 8000 Aarhus C).
Kom og vær’ med til et hyggeligt uformelt medlemstræf, hvor potentielle nye medlemmer også er meget velkomne til at deltage. Det er en oplagt mulighed for at møde både nye og gamle medlemmer og finde ud af, hvad Korea Klubben er for noget og hvilke arrangementer vi tilbyder. Søndagsfrokosten finder sted den 3. søndag i hver måned.

Vil du med så smid mig en besked senest fredagen forinden på amk@koreaklubben.dk eller 61307696.
 
Det skal i øvrigt lige nævnes, at der forinden søndagsfrokosten vil være et informationsmøde angående G16 (Gathering 2016 – et træf for koreanske adopterede, som finder sted til sommer i Sydkoreas hovedstad Seoul). Informationsmødet starter kl. 11:00 og bliver formentlig afholdt på Dokk1 (Hack Kampmanns Plads 2,8000 Aarhus C).
Glade forårshilsner
Anne Mee Kalvig