KK_søndag_21_feb

Så er vi kommet ind i 2016 – den røde abes år – og det er sørme blevet tid til endnu en søndagsfrokost, søndag den 21. februar kl. 12:30. Kom og vær’ med til et hyggeligt uformelt medlemstræf, hvor potentielle nye medlemmer også er meget velkomne til at deltage. Det er en oplagt mulighed for at møde både nye og gamle medlemmer og finde ud af hvad Korea Klubben er for noget og hvilke arrangementer vi tilbyder. Søndagsfrokosten vil finde sted den 3. søndag i hver måned.

Vores sædvanlige location holder ferielukket hele februar, så denne gang bliver frokosten afholdt på Le’s Restaurant (Skt. Knuds Torv 1, 8000 Aarhus C). Yderligere kan jeg ikke selv deltage, da vi har bestyrelsesmøde samme dag – så Stefan kommer i mit sted ^^

Vil du med så smid Stefan B. Dyrberg en besked på 60216083 senest fredag forinden.

Glade nytårshilsner
Anne Mee Kalvig