frokost
Hej Chingu’er
Så er vi sørme trådt ind i et nyt år og vi holder fast i at afholde søndagsfrokost i Aarhus.
Næste søndagsfrokost er søndag den 17. januar kl. 12:30.
Søndagsfrokost er et uformelt medlemstræf, hvor potentielle nye medlemmer også er meget velkomne til at deltage. Det er en oplagt mulighed for at møde både nye og gamle medlemmer og finde ud af hvad Korea Klubben er for noget og hvilke arrangementer vi tilbyder. Søndagsfrokosten vil finde sted den 3. søndag i hver måned på Restaurant KOWLOON, Frederiksgade 78.
Tilmelding til søndagsfrokost skal ske til undertegnede på amk@koreaklubben.dk senest midnat fredagen forinden Er man nyt medlem og gerne vil have en introduktion til Korea Klubben så skriv dette og vi kan mødes en halv time før og tage en snak ^^
Og lige til sidst en reminder om at vi fejrer det koreanske nytår med koreansk mad og fest i Aarhus lørdag den 6. februar. Der kommer mere information ud omkring selve festen samt tilmelding hurtigst muligt – men det bliver i hvert fald en fantastisk fest så reservér datoen nu!
Glade nytårshilsner
Anne Mee
kontaktperson i Aarhus