Maja Lee Langvad

I forbindelse med udgivelsen af Hun er vred – et vidnesbyrd om transnational adoption og Find Holger Danske Appendix holdes der bogfest på Cafe Teatret d. 30. maj 2014 kl. 19.30.

Hun er vred – et vidnesbyrd om transnational adoption fortæller en kritisk historie om transnational adoption. Med udgangspunkt i forfatterens egne erfaringer tegnes et portræt af en adopteret og et adoptionskritisk miljø i Sydkorea. Vreden er omdrejningspunktet i bogen, der rummer mange lag af følelser og en underspillet humor.

Find Holger Danske Appendix ligger i forlængelse af Langvads meget roste debut Find Holger Danske. Forfatteren stiller en række spørgsmål til forskellige familiemedlemmer og til sig selv efter mødet med de biologiske forældre, som også indgår i en fotoserie i bogen. Langvad viser os, at historien ikke slutter, hvor ‘Sporløs’ slutter.

Bøgerne udkommer d. 30. maj på Forlaget Gladiator.