IKAA 2010 (135)

Korea Klubben afholder workshop om søgning af biologisk familie og sommerskoler i Korea.

Tid: Lørdag d. 12. april kl. 14.00-16.30
Sted: Elkjærvej 31, 8230 Aarhus
Gratis deltagelse

Workshop om søgning af biologisk familie
Overvejer du at søge biologisk familie eller er du bare nysgerrig for at høre, hvordan man søger eller hvilke tanker og overvejelser, man skal gøre sig inden og efter? To adopterede vil fortælle deres historie om søgning af biologisk familie og deres møde med biologisk familie.
Workshoppen vil omhandle:

  • Hvilke tanker skal jeg gøre mig inden jeg søger
  • Hvordan kommer jeg i gang med at søge
  • Hvilke muligheder har jeg for at søge
  • Hvordan er det at møde biologisk familie første gang
  • Hvordan forholder jeg mig efter at have mødt biologisk familie
Sommerskoler
Der er en række organisationer i Korea, som tilbyder 10-14 dags ophold i Korea for adopterede. Sommerskoleprogrammerne er målrettet adopterede, som får mulighed for at rejse tilbage til Korea, opleve landet for første gang, evt. søge biologisk familie. Det er en oplagt måde at opleve Korea på og er typisk forholdsvis billigt. Vi vil fortælle mere om de forskellige sommerskoler og gennemgå, hvordan du søger om deltagelse.Efter workshoppen vil det være muligt at blive til fællesspisning sammen med holdet, der har madlavningskursus på samme sted.
NB! workshoppen er kun for adopterede.
Tilmeldingsfrist d. 9. april 2014 til Lotte Choon Ran Shin på: lcrs@koreaklubben.dk