Koreansk madlavningskursus d. 15. marts 2014

006

Kom glad og del vores glæde for koreansk madlavning! Vi laver bulgogi og japchae med nogle ’grønne’ sideretter og selvfølgelig også kimchi.

Tid: Lørdag d. 15. marts kl. 14.00 – 19.00 (inkl. fælles spisning og oprydning)
Sted: Kokkeakademiet (til venstre for Cafe Couloir) ved Øresund st. metro

Pris: 200 kr. pr. person for medlemmer/250 kr. for ikke-medlemmer

Antal deltagere: max. 20 personer (efter først-til-mølle princippet)
Medbring: Forklæde og plastik handsker, samt bøtte til kimchi

Tilmelding og betaling skal ske via billetto.dk og er bindende. Husk at anføre dit fulde navn og medlemsnummer ved indbetalingen.
http://billetto.dk/kkmadlavningskursus2014kbh

Mange hilsner fra Korea Klubbens madhold

By | 2014-03-17T23:29:35+00:00 marts 2nd, 2014|Arrangementer|3 Comments
 • pia olesen

  Hej. Har en datter der skal konfirmeres til maj. Hun elsker alt koreansk også maden. Vil gerne give hende en anderledes gave og tænkte om…..er der en eller nogen af jer der har evner/lyst/mulighed for at give hende et madlavningskursus/timer? Vi bor 25 km syd for Kbh. Og er der planer om flere madlavningskurser i Kbhområdet i år med madklubben?? På forhånd tak
  Mvh Pia

 • Per Vinther

  Hej Pia, sikke en fin idé, der er dog umiddelbart ingen, som jeg kender til i Korea Klubben, der giver private undervisningstimer i koreansk madlavning, men du kan evt. prøve at spørge på Korea Klubbens Facebook side.
  Det næste madlavningskursus finder sted i Odense d. 3. maj og så vil der nok blive afholdt endnu et kursus i efteråret, det er dog ikke bestemt hvor endnu.
  Mvh Per

 • pia olesen

  Hej Per
  Nej, det tænkte jeg nok. Er ikke selv på facebook men må se om jeg måske kan få en anden til at gøre det for mig. Jeg håbede på at der var en der elskede at lave koreansk mad og synes det kunne være sjovt at “undervise” min datter 2-3 lørdage eller søndage hos os eller hos vedkomne i 2-4 timer. Så hvis du “støder ind” i nogen som synes det kunne være sjovt, så give mig endelig besked. På forhånd tak. God weekend.
  Mvh Pia