Korean Embassy, Korea Klubben & Korea Foundation præsenterer:
CONTEMPORARY KOREAN CINEMA
i Husets Biograf

Tirsdag 25. juni kl. 19.30
Speedy Scandal (Kwa-sok-seu-kaen-deul, 2008)
Instruktion: Kang Hyeong-cheol

Herhjemme har vi set “The Good, The Bad, The Weird og The Chaser”, som begge var store hit i Korea i 2008, men ingen af dem kunne hamle op med denne komedie, som solgte over otte millioner billetter og blev det års mest sete film. Cha Tae-hyun fra “My Sassy Girl” spiller en pigeglad radiovært i 30erne, som pludselig bliver opsøgt af en ung kvinde, der fortæller, at hun er hans datter, og at hun i øvrigt selv har en lille søn. Så nu skal ungkarlen ikke blot forholde sig til, at han er blevet far, men også morfar!

Instruktøren Kang Hyeong-cheol scorede i 2011 endnu et hit med komedien “Sunny”, der solgte over syv millioner billetter, så han formår tydeligvis at ramme koreanernes smag. Vises med engelske undertekster.

Husets Biograf
Rådhusstræde 13
1466 København K
Facebook


GRATIS ENTRÉ men da der er et begrænset antal pladser, er det nødvendigt at reservere billet på film@koreaklubben.dk

Billetter skal afhentes senest 15 min. inden filmens start.

 

Se resten af programmet her

 

Programmet er sponsoreret af:

KF small