Korea Klubben afholder workshop omk. søgning af biologisk ophav – samt om Summerschools og Inje Uni. der afholdes i Korea for koreansk adopterede….

Tid: Søndag den 14. april kl. 15-17.30:

Sted: Skjulhøj Alle 8, 2720 Vanløse.

Pris: GRATIS deltagelse.

Summer schools og Inje universitet
Der er en række organisationer I Korea som tilbyder 10-14 dags ophold i Korea kaldet Summer schools. Disse Summer schools er tilegnet adopterede, som kan komme tilbage til Korea og oplever landet for første gang. Det er oplagt måde, at opleve Korea på og så er det forholdsvis billigt. Vi vil fortælle mere om de forskellige summerschools og gennemgå hvordan du søger.

Inje universitet er til dem som ønsker, at komme til Korea og studere koreansk for et semester. Vi vil informere om programmet og hvordan du ansøger.

Workshop om søgning af biologisk familie
Overvejer du at søge biologisk familie eller er du bare nysgerrig om, at høre om hvordan man søger eller hvilke tanke og overvejelser man skal gøre inden og efter?

To adopterede vil fortælle deres historie om hvordan deres søgning af biologisk familie foregik og deres møde med biologisk familie.

Workshoppen vil omhandle:
· Hvilke tanke skal jeg gøre mig inden jeg søger
· Hvordan kommer jeg i gang med at søge
· Hvilke muligheder har jeg for at søge
· Hvordan er det at møde biologisk familie første gang
· Hvordan forholder jeg mig efter at have mødt biologisk familie

Tilmelding skal ske senest onsdag den 10. april til lcrs@koreaklubben.dk

NB! Denne workshop er kun for adopterede.

Efter workshop vil det være muligt at blive og spise for de der skulle have lyst til dette (for egen regning- HUSK dit medlemskort)

Vel mødt/ Lotte og Simon :)