Approved for Adoption

Af Jung and Laurent Boileau
(Frankrig, Belgien, 2012, 75 min)

 

Digtoplæsning og film – lørdag den 10. november kl. 16.30 i Falkoner Bio

Tegneren Jung Henin har i samarbejde med instruktøren Laurent Boileaus filmatiseret sin ‘graphic novel’-bestseller om opvæksten som koreansk adoptivbarn i en belgisk familie. En blid, fantasifuld og poetisk film i efterårsfarver om en rejse hjem, og så alligevel slet ikke. ‘Approved for Adoption’ veksler impressionistisk mellem barndomserindringer tegnet i Jungs personlige streg og hjemmevideoer fra opvæksten i Belgien, samt et nutidigt spor, der følger Jungs rejse tilbage til sit hjemland som 42-årig i en ambivalent søgen efter identitet og tilhørsforhold.

Inden visningen vil der være oplæsning ved Maja Lee Langvad, forfatter til tekstsamlingen ´Find Holger Danske’ om adoption og identitet.

Gå til Facebook