The World Koreans Festival 2012 – 14. – 20. september

Koreanske adopterede er igen i år inviteret med til The World Koreans Festival i Seoul arrangeret af Korea Council of Sport for All. Festivalen er primært for koreanere bosiddende uden for Korea, men arrangørerne vil også gerne tiltrække adopterede. De tilbyder derfor, at de koreanske adopterede, der bliver udtaget til programmet, kan deltage gratis (flybillet står den enkelte deltager selv for). Ansøgning kan downloades på hjemmeside:

www.wkf.or.kr


Period:
Friday, September 14~Thursday, September 20, 2012 (6 nights 7days)
Venues: Seoul, Incheon, Jeonbuk
Application: Friday, June 8~Tuesday, July 3, 2012

 

Om World Koreans Festival

Commencing in 1989, the World Koreans Festival is a part of Korean’s efforts to commemorate the ’88 Seoul Olympics and to further its positive effects. It is the biggest event for overseas Koreans, having over 13,000 Koreans from over 100 countries visit their mother nation so far.