Jeg er vel ganske almindelig. En teenage-pige strandet i en forholdsvis mild identitetskrise af en eller anden art. Jeg lever som stort set alle andre nybegyndere i livet som kvinde. Læser, lærer, skændes, griner uhæmmet, har umådelig trang til at komme videre i livet. Min person er præget af et kæmpe penselstrøg af sarkasme. Dog er der noget, som spiller en større rolle. Jeg er adopteret fra Sydkorea. Adoption. Som ikke kun farver min hud, men hele min person. Indre konflikter bliver fodret med undskyldninger og teorier, og jeg skal give dig. Og så er der de endeløse diskussioner med til tider naive omgivelser, som gerne vil vide hvorvidt, jeg er interesseret i at finde min ‘rigtige’ mor. Folk, der fortæller mig, hvad og hvordan jeg skal føle. Fornuft og følelse går langt fra hånd i hånd. Ofte føles det som to modpoler, der må tvinges til kompromis.

Jeg ved  ikke meget om livet, men jeg vil med glæde berette og fortælle om det, mine øjne har set og mit hjerte følt indtil nu. Du vil måske finde det naivt, have trang til at ruske i mig og bede mig om at vågne op. Det er du selvfølgelig velkommen til. Men jeg synes, alle skal have lov at komme til orde. I mit tilfælde er det en pige, eller rettere ung kvinde, som prøver at finde sig selv. Finde et godt ståsted med mild brise i dette gigantiske puslespil af tanker og uregerlige følelser. Følg med på rejsen. Bidrag. Genkend. Del. Det er op til dig. Jeg håber, du vil læse med fremover.