Koncert med HWAUM Chamber Orchestra

3. juli i Den Sorte Diamant

Korea Klubben inviterer i samarbejde med den koreanske ambassade og Korea Foundation til koncert med Koreas bedste kammerorkester. Kammerorkesteret Hwaum giver koncert i Danmark for første gang som led i en eksklusiv Europaturné. Koncerten finder sted i Den Sorte Diamant d. 3. juli kl. 19.30 i København.

Mens dansk erhvervsliv profilerer sig i Korea til EXPO 2012 i Yeosu, gæster det koreanske kammerorkester Hwaum Danmark for første gang.  Som led i en eksklusiv Europaturné giver de koncert i Den Sorte Diamant d. 3. juli. Koncerten er arrangeret i samarbejde mellem Republikken Koreas Ambassade i Danmark, Korea Foundation og Korea Klubben.

Hwaum er berømt for sin markante, passionerede lyd og kreative musikstil – ikke mindst for sine nyskabende projekter med optrædener i gallerier og på museer, hvor nye kompositioner både inspireres af og fortolker udvalgte billedkunstneriske temaer. Kammerorkesteret har bl.a. vundet priser for “The Best Performing Artists” i 2010 uddelt af The Association of Korean Art Management og “Grand Prize in Music Category in Arts Awards” i 2005, som uddeles af Arts Council Korea.

Stærke bånd mellem Korea og Danmark
De stærke bånd mellem Danmark og Korea er opbygget gennem mere end 100 års diplomatiske forbindelser landene imellem; mest kendt herhjemme er Danmarks humanitære indsats med hospitalsskibet Jutlandia under Korea-krigen. Sidste år indgik Danmark og Korea, som i dag er verdens 15. største økonomi, et omfattende strategisk partnerskab om grøn vækst, der skal styrke samarbejdet inden for grøn teknologi og bæredygtig udvikling. Senest har en rekordstor dansk erhvervsdelegation været på officielt besøg i Korea i forbindelse med Expo 2012 i Yeosu.

 

Program for koncert
Prelude and Scherzo Op. 11                                Shostakovich
Shadow of Shadow (Hwaum Project Op. 62)         Ji-sun Lim
Tour 2012 (Hwaum Project Op. 109)                    Brian Suits
Serenade for Strings                                             Tchaikovsky

Programmet er tentativt, og der tages forbehold for ændringer.

 

Tidspunkt: Tirsdag den 3. juli kl. 19.30 – 20.40
Sted: Den Sorte Diamant, Søren Kierkegaards Plads 1, København
Billetpris: kr. 50,-

For billetter og yderligere information om koncerten: koncert@koreaklubben.dk

Tag familie, venner og forretningskontakter med til en enestående oplevelse!

Om Hwaum Chamber Orchestra
Hwaum har etableret sig som det førende dirigentløse kammerorkester med koncerter i Korea og udlandet. Kammerorkesteret består af: Kyung sun Lee (violin), Michinori Bunya (kontrabas), Sang Jin Kim (bratsch), Erwan Richard (bratsch), Sang Eun Bae (violin), Yoon-Jae Choi (violin), Se Young Lee (violin), Hyun Park (violin), Jung Eun Kim (violin), Kim Ji Yoon (violin), Helen Lee (cello), Sang Kyung Lee (cello) og Brian Suits (piano).

Yderligere information
Nanna Falk, næstformand og presseansvarlig, Korea Klubben, mobil 25 78 99 93, e-mail: nf@koreaklubben.dk

Presse
I forbindelse med koncerten vil der være mulighed for at interviewe Hwaum på engelsk (Kyung Sun Lee eller Sang Jin Kim). For presseinterview kontakt Hyunjoo Jun, Republikken Koreas Ambassade, mobil 53 68 86 90, e-mail: republicofkoreacph@gmail.com

Læs mere om Hwaum her