Så er der håndværksworkshop til de kreative i Korea Klubben den 25 marts kl. 13-17 – vi afholder en dag i det kreatives tegn, så for alle jer der kan lide at hækle, strikke, knytte, kniple, lave smykker og andet håndværksmæssigt – kom og vær med, vis dine ting og lær fra dig.

Vi tilbyder indstil nu 3 planlagte workshops

Hækleworkshop for begyndere.

At hækle er faktisk yderst enkelt – du skal lære få grundteknikker og så at læse en opskrift og vupti er du i gang. Tag en hæklenål og noget garn med og Charlotte vil vise dig et par enkle teknikker til at komme i gang med.

Smykkeværksted for alle.

Vil du gerne selv kunne lave flotte smykker, så kom og lær, hvordan du gør. Christina hælper med dig med at lære at knytte dine egne armbånd og halskæder. Der vil til denne workshop være en materialeudgift på mellem 50-100 kr, alt efter hvad du gerne vil lave.

Strikkeworkshop for let øvede

Kender du forskel mellem ret og vrang og har du allerede strikket dit første halstørklæde, så er det måske på tide du fortsætter til noget lidt mere avanceret. Lisa har strikket i mange år og vil introducere dig til nyt, sjovt og spændende strik. Tag garn og pinde med – og dit halstørklæde.

* * *

Men er du specialiseret i et håndværk, som du gerne vil undervise I, så kontakt Charlotte – så planlægger vi dette også.

Det handler om at hygge sig med at lave noget med hænderne – at bruge tiden på at snakke og le og så vil der være kaffe, te og kage til alle. For jer der ikke har garn og hæklenåle kan det lånes på selve dagen.

Grundet pladsudfordringer er der en begrænsning på 20 deltagere.

Sted: Charlotte Gullach Büttrich, Rosenvængets Allé 6, 1.tv, 2100 København Ø – e mail: gullach@gmail.com