Var forberedt på ventetid, men til min behagelige overraskelse var maden klar efter 10 min. Fire nigiri; to med laks, en med reje og en med tun lå pænt ved siden af hinanden og fire små makiruller, der ligeledes var med laks, lå og så lige så friske og lækre ud. Desuden bestod menuen af fem store makiruller, california. Det hele var tætpakket i plastikbakken, men duftede godt og så rigtig godt ud. Friske råvarer tydede det hele på.

De fire nigiri smagte fantastisk. De små makiruller var lige så lækre – både i smag og konsistens. Kan ikke beskrives med andre ord end “rigtig godt”. Det samme var de store makiruller. Der var intet negativt at sige om maden. Jeg kan kun anbefale Master Sushi, hvis man prioriterer smag og kvalitet samt god betjening.

5/5

Sted: Master Sushi
Adresse: Elbagade 37, 2300 København S
Telefon: 32 55 30 50
Åbningstider: Tir-søn kl. 16.30-21.50, mandag lukket

Anmelder: Camilla Lunn